הכיתה נשמרת בענן לפי קישור סודי. מי שיש לו את הקישור רואה ועורך את הכיתה הזו - שלחו אותו רק למכשירים שלכם או לעוזר/ת. אין צורך בהרשמה.
הסירו את ה-V ממי שלא משתתף. סמנו "צופה" למי שרוצה לצפות - הוא לא ייכנס לזוגות.
החלוקות שנשמרו כאן הן מה שהאפליקציה בודקת כדי לא לחזור על אותם זוגות.